Ontdek een greep uit onze creaties per maand

Elke dag zijn we met het creatieve team van bloemen Blavier in Gingelom bezig met bloemencreaties te ontwerpen voor onze klanten. We doen natuurlijk ons best om hier zoveel mogelijk op Facebook te zetten, maar we willen ook niet onze pagina verdrinken met fotos. Dus spijtig genoeg haalt niet alles onze facebookpagina, en dat vinden we jammer ….

Dus maken we elke maand zelf een kleine selectie van onze creaties zodat u die in alle rust kan ontdekken en inspiratie laten opdoen om ook uw eigen bloemencreatie samen te stellen die we dan ontwerpen volgens uw smaak en budget.

bloemen Blavier
in review

2018

Januari

2017

december

Ontdek alle creaties van meester-florist Steven Blavier en florist Iry Humblet van team bloemen Blavier (Gingelom)

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

7 + 8 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest