Drake geurkaarsen – 104 opties om sfeer te creeeren

Drake_home_fragrances

 

Bloemen Blavier heeft naast bloemen, planten en potterie ook een ruim assortiment van geurkaarsen van Drake als onderdeel van hun assortiment aroma’s en geuren

Drake kaarsen worden gekenmerkt door zowel een kwalitatieve verbranding en afwerking alsook door de  aangename geuren. De Drake kaarsen zijn verwerkt in warme en kleurrijke collecties.

In nauwe samenwerking met hun klanten en sales teams ontwerpen ze kaarsen die overeen komen met de vraag van een breder publiek en maken ze een essentieel onderdeel van de decoratie uit.

Drake kaarsen bieden een buitengewone rijkdom van het gebruik. Ze zijn warm, aangenaam en decoratief. Hun vorm en gebruik van hoogwaardige materialen garanderen een decoratief uiterlijk en prachtige geuren.

Drake is een success story made in Belgium. Echt. Kleurrijk. Positief.

Sinds zijn oprichting stroomt dit Belgische label over van creativiteit om onze huizen in alle kleuren te hullen en ze te bedwelmen met alle denkbare geurtjes!

Het maakt niet uit of je smelt voor de intieme sfeer van hun handgegoten kaarsen, de elegantie van de geurstokjes en -bloemen of het originele design van hun reukvaatjes …

Alle creaties van Drake ruiken heerlijk en staan als onmisbare decoratiestukken prachtig in je interieur.

bougie-parfumee-drake

U vindt in onze collectie rustieke geurkaarsen maar liefst 8 kleuren/smaken en 13 stijlen/vormen of maar liefst 104 opties om uw interieur op te fleuren.

De verschillende geuren op dit moment beschikbaar bij Bloemen Blavier zijn:

  • Amber (Fuchsia)
  • Angelique (Ivoorwit)
  • Noir de Noir (Anthraciet)
  • Maracudja (Oranje)
  • Libertine (Rood)
  • Muscus (Taupe)
  • Tuin van de Nijl (Groen)
  • Caraiben (turquois)

Alle kaarsen zijn zowel los te verkrijgen, samen met DRAKE kaarsenhouders als verwerkbaar in stukken ….
Budgetvriendelijk en lang in gebruik … natuurlijk bij Bloemen Blavier

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest