bloemen Blavier specialiseert zicht niet enkel in bloemen en planten, maar we gaan ook op zoek naar exclusieve decoratie die schitteren in combinatie met onze bloemen …. En daarom zij wij verheugd partner te mogen zijn van Fidrio vazen.

Toen wij in 2014 in de Markthal van Rotterdam waren, viel ons in de plaatselijke bloemenwinkel deze serie onmiddellijk op. We hebben dan aan de hand van foto’s via google deze firma leren kennen …..zij vertellen over hunzelf op hun website ..

Wie zijn wij?
Wij, Marcel en Daniëlle van Bronkhorst, zijn van origine vakbloemisten. Na 8 jaar in de bloemsierkunst in een sfeervol oud pand in Woerden trok het bredere spectrum van decoratie ons steeds meer. De winkel werd te klein om de leuke vazen en ander glaswerk neer te zetten en te verkopen. We moesten een keuze maken: een grotere bloemenwinkel of helemaal gaan voor glas?

Het werd mond geblazen glas!
Niet alleen de verkoop ervan, maar ook het ontwerpen trok ons enorm. In 1996 startten wij met de import en distributie van glas, als importeur- groothandel. Zo konden we heel breed gaan zoeken naar het mooiste mond geblazen glas! En niet alleen de vazen voor bloemen maar ook voor glazen producten die sfeer verhogend werken in een interieur.

Fidrio Exclusive Collection.
De Fidrio Exclusive Collection producten ontwerpen wij samen met ambachtelijke glasblazers over de hele wereld en worden exclusief voor Fidrio geblazen. Omdat onze producten worden geblazen in houten mallen, creëren de glasblazers steeds weer een uniek stuk, iedere keer anders van vorm, kleur en afmeting.

In april 2017 zijn we dan zelf naar hun opendeurweekend gegaan en hebben daar kennis gemaakt met de hele collectie. We waren zo in de wolken dat we niet alleen enkele series van hun voorjaar/zomercollectie hebben gekocht, maar ook al 3 collecties uit de wintercollectie 2017/2018. Als kers op de taart hebben wij de exclusiviteit van hen gekregen voor deze regio …..

 

Neem contact met ons op via dit contactformulier

13 + 14 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest