Kruidenolie Bloemen Blavier

26744476145_c0d6d7bc78_o

ons huidig aanbod kruidenolie

bloemen Blavier, uw bloemen- en kruidenspecialist in Gingelom breidt zijn assortiment verder uit met zijn eigen gamma van kruidenolie. Geniet vandaag reeds van onze eigen basilicum-, tijm- en/of rozemarijnolie.

Reeds sinds jaren is bloemen Blavier gekend voor zijn groot aanbod aan kruiden in pot. Ons gevarieerd aanbod is er zowel voor binnen op het aanrecht als voor buiten uit te planten en dan zelf later te gaan plukken.

Vanaf heden kunnen wij in samenwerking met een kleinschalige producent van kruidenolies onze eigen kruidenolies aanbieden. Deze olie bestaat uit koud geperste zonnebloemolie die geinfuseerd wordt met kruidenextract die via droogvriezen geoogst worden.

Op dit moment kunnen wij vol trots reeds 3 kruidenolies voorstellen:

  • Basilicumolie
  • Rozemarijnolie
  • Tijmolie

Vanaf nu exclusief bij bloemen Blavier beschikbaar. Heerlijk geurende kruidenolies die u zonder problemen kan gebruiken bij uw keukencreaties en die heerlijk in een salade smaken.

kruidenolie-bloemen-blavier-Gingelom

Onze producent werkt nog aan een aantal nieuwe producten waar we jullie zeker van op de hoogte houden.

Voor onze Qustomerklanten: vanaf heden kan je voor deze kruidenolies ook sparen met je klantenkaart ….

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest