Pomme-Pidou Spaarpotten

Geen tijd om naar onze winkel te komen?
Koop dan je Pomme-Pidou op onze Storesquare shop.

Op zoek naar een nuttig en guitig geschenk of interieurtip? Geen nood, dan hebben wij de oplossing: De Pomme-Pidou spaarpotten.

Je kan bij bloemen Blavier terecht voor een selecte keuze van deze spaarpotten. In verschillende frisse kleuren MET kroontje …. Ideaal voor je interieur, ideaal voor je spaargeld.

Aarzel dus niet en kom naar Bloemen Blavier voor je spaarpot ! Je kan hem voor jezelf kopen, maar hij is ook ideaal om als cadeau te geven, ongeacht de leeftijd … Want deze spaarpot doet het altijd als geschenk !

Pomme-Pidou is immers een vrolijke beestenboel met elk seizoen nieuwe dieren in spaarpot-vorm ! Van springende kangoeroes tot trappelende paarden, gekleed in gekke prints en hippe kleuren. Zij zorgen voor een speelse toets in elk huis. Ondertussen bestaan de vrolijke spaarpotten 10 jaar en kan u een groot gedeelte van de collectie vinden bij bloemen Blavier.

We breiden ons gamma met spaarpotten verschillende keren per jaar uit …. Je kan bij ons terecht voor volgende spaarpotten:

 

NIEUWE COLLECTIE – wordt verwacht vanaf zaterdag 04/11/2017 in de winkel

Koala CLAIRE
148-00306

Bulldog BUDDY
148-00310

Kangaroo LUCY
148-00238

Bear CYRIL
148-00243

Owl ERROL
148-00037

Chihuahua NANOU
148-00100

Unicorn ANNABEL
148-00307

Cat POPPY
148-00312

Teckel MOLLY
148-00308

Petit-Pidou (kleine pomme-Pidou) PINKIES
148-00301

Petit-Pidou (kleine pomme-Pidou) DOGGIES
148-00303

Je kan op dit moment nog uit volgende collecties van de Pomme-Pidou spaarpotten bij ons kiezen

PIM het Lieveheersbeestje

SAM de Eekhoorn

BARRY de Piranha

COCO de Papegaai

Volgende collecties zijn op dit moment uitverkocht. Wil u alvast eentje bestellen op reservaties, neem dan contact met ons op met onderstaand contactformulier.

TED de Teckel

ZSA ZSA de Panda

LULU de Bambi

NANOU de Chihuaha

THEO de Koning-Kikker

ROXIE de Vos

CYRIL de Beer

LUCKY het Paard

Pomme-Pidou Spaarpotten
in verschillende dierenfiguren en prints

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

4 + 4 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest