Genieten van uw eigen geurenpallet

Ook in uw wagen genieten met de Scentdrives

Scentdrives, als je ook wil genieten in je wagen …

Op zoek naar een langdurige oplossing voor rare geuren in de wagen?
Ben je ‘verslaafd’ aan scentchips en wil je daar nu ook van genieten in de auto?
Wil je eens andere geuren in de auto dan ‘dennenboom’ en ‘citroen’ die je overal kan vinden?

Verfris je auto, boot, caravan of ander vervoersmiddel door een ScentDrive op te hangen. Deze luchtverfrisser van Scentchips® verspreidt een heerlijke frisse geur en is verkrijgbaar in verschillende kleurrijke varianten. Zo kun je in stijl de weg op!

Wij hebben bij bloemen Blavier in Gingelom het hele gamma van geuren van de Scentdrives: Yellow Brick Road, Sunset Boulevard, Bourbon Street, Rodeo Drive, Fifth Avenue, Thunder Road, Pacific Highway en Abbey Road.

Dus als je de volgende keer bij bloemen Blavier in Gingelom je scentchips komt bijvullen, vergeet dan niet om ook je Scentdrive naar keuze mee te nemen, zodat je ook in de wagen kan genieten van een aangename scentcips geur.

Uniek assortiment Scentchips

bloemen Blavier, gelegen in Gingelom heeft als enige verkooppunt in Haspengouw alle geuren van de scentchips in zijn assortiment zodat u eindeloos kan combineren. Ga op zoek naar uw perfecte geur in de 4 collecties die we aanbieden .... Daarnaast bieden we natuurlijk ook de branders aan voor de scentchips en als extra'tje verkopen we ook de scentdrives voor de auto .... Maak uw keuze:

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest