Bloemen Blavier – bloemen aan huis

bloemen Blavier - bloemen aan huis - wij leveren wereldwijd bloemen !

bloemen Blavier – bloemenwinkel aan huis – wij leveren wereldwijd!

Bloemen Blavier, de bloemenspecialist in Gingelom en omgeving heeft sinds 5 jaren zijn eigen leveringsdienst. Met onze aangepaste bestelwagen leveren wij zonder problemen bloemen aan huis, dus zijn we uw eigen bloemenwinkel aan huis. Dat kan bij uzelf zijn, maar dat kan ook ergens anders zijn: in Limburg, België maar ook in het buitenland. We werken immers samen met verschillende bloemenorganisaties die lokaal in vele andere landen ook bloemisten en floristen hebben. We sturen uw bestelling dan door naar deze collega, en die voert de bestelling uit.

Hoe kan u onze bloemen bestellen en aan huis laten leveren door uw bloemenwinkel? Zeer gemakkelijk: u neemt contact met ons op via telefoon, email of Internet en we spreken samen af welke bloemen u wenst en voor welk budget. Wij werken als specialist steeds volgens uw smaak en budget ….

En dan spreken we af waar de bloemen moeten geleverd worden:

  • bij uw thuis in onze leveringsregio dan komen wij bij u thuis op het afgesproken moment. Dit is gemakkelijk voor ons om de bloemen aan huis te leveren vermits wij onze eigen leveringsdienst hebben
  • Wil u ergens in België of in het buitenland bloemen aan huis laten leveren? Dan doen we beroep op collega-bloemisten die speciaal geselecteerd zijn door enkele erkende organisaties. Zij worden, net als ons, onderworpen aan strenge criteria om dit te mogen doen. Het voordeel is dat u gewoon aan ons betaalt, en dat we via deze organisaties onderling de kosten kunnen doorgeven en betalen. U moet dus echt geen zorgen maken dat de bloemen ergens ter wereld geleverd worden. Daar zijn wij voor !

U ziet het, op die manier komen de bloemen van de bloemenwinkel aan huis! U kan op ons vertrouwen dat we dit doen alsof u zelf de bloemen bij ons bent komen halen … Natuurlijk bloemen blavier!

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest