dubbel genieten met bloemen en drank

de brouwerij van Wilderen en bloemen Blavier slaan de handen in elkaar voor een exclusief gamma geschenkartikelen

De Wilderen bierbox met Wilderen Goud

Op zoek naar een cadeau? dan komt u natuurlijk uit bij bloemen, en zeker de bloemen van bloemen Blavier …. Maar wat als u echt wil schitteren met een exclusief cadeau? Daar hebben wij vanaf nu de oplossing voor: Immers, als 2 vakmensen in hun eigen vakgebied elkaar ontmoeten en elkaar vinden ….. dan krijg je vonken …. of in dit geval een heerlijke combinatie om dubbel te genieten ….

Een exclusieve combinatie van de heerlijke dranken van de brouwerij van Wilderen die in een fleurig jasje van bloemen Blavier gestoken worden .. daarmee gaat u vanaf nu schitteren op elk feest … of dubbel genieten als u dit voor u zelf koopt ….

Met dit gamma van drank en bloemen slaat u de bal nooit meer mis …. de drank van de brouwerij van Wilderen kan iedereen bekoren, en de bloemen van bloemen Blavier accentueren niet alleen dit geschenk maar zijn op zijn eigen ook al om van te genieten …. Op deze manier kan u exclusief uitpakken op elk feest en de gastheer EN gastvrouw elk een cadeau doen ….

U kan op dit moment deze geschenkboxen bestellen bij bloemen Blavier. Dit kan telefonisch tijdens de openingsuren ofwel zeer gemakkelijk via het contactformulier hieronder. De gratis levering bij u thuis (in onze leveringszone) is natuurlijk ook mogelijk, alsook een factuur op aanvraag.

Update: we zullen dit gamma stelselmatig verder uitbreiden, dus hou ons in de gaten … bloemen Blavier, bloemen zoals jij geniet

 

Geschenkbox WILD001
Wilderen Double You Gin
&
Vanda orchideeen

inclusief:

1 fles Double You Gin
1 Flesje Tonic
florale versiering met Vanda Orchideeen

voor slechts 59,95 euro

[FAGP id=27445]

 

Geschenkbox WILD002
Wilderen Bierbox

inclusief:

  • 5 flesjes Wilderen Goud
  • 2 glazen
  • florale versiering

U kiest zelf welke bloemen u wil verwerken tot een bierbox

voor slechts 39,95 euro

[FAGP id=27482]

Interesse in één van onze exclusieve Wilderen geschenken?
Neem dan snel telefonisch contact op op 011/88.21.80 of vul onderstaand contactformulier in

Neem contact met ons op via dit contactformulier

2 + 1 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest