Cadeaubon bloemen Blavier

Niet zeker van de smaak van de jarige? Op zoek naar een gemakkelijke oplossing als je zelf niet in staat bent om tot in onze winkel te komen? Wil je iemand in de ‘bloemen’ zetten maar wil je de ontvanger zelf laten beslissen wanneer de bloemen mogen komen?

Daarom is er de cadeaubon van bloemen Blavier! Alle gemak van een cadeaubon in een fleurig jasje om bij de ideale bloemenwinkel het ideale bloemengeschenk te krijgen.

Met deze cadeaubon heeft u alle mogelijkheden: u bepaalt zelf het bedrag van de bon die we dan op onze eigen cadeaubon zetten. We pakken de bon in een aangepaste envelop in die u dan kan meenemen. Speciaal is ook dat onze bon geen vervaldatum heeft, dus deze moet ook niet dringend opgebruikt worden.

Kortom, bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

 

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

10 + 9 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest