Dubbel genieten met een uniek duo met bloemen EN alcohol

Een fles alcohol op een speciale manier geven?
Uitgenodigd voor een feest of BBQ en wil je eens iets anders dan een gewoon boeket?
Wil je zowel de gastheer als gastvrouw verrassen voor de uitnodiging, maar wil je enkel maar bloemen Blavier vertrouwen hiervoor?
Eindejaarsfeesten en twijfel je tussen een mooi bloemstuk of een lekkere fles alcohol om te geven?

Vanaf nu moet je niet meer kiezen: bij bloemen Blavier hebben we een assortiment bloemstukken ontwikkeld waar we een fles alcohol (naar keuze) in verwerken.

Deze stukken hebben we sinds 2011 in ons gamma en zijn altijd een doorslaand succes. We verwerken onze verse bloemen op een ondergrond en je kan naar keuze een fles alcohol opgeven die we hier in verwerken. Dat kan gaan van champagne, rode- en witte wijn tot kriek, Limoncello en andere dranken. (maar dat kan ook een grote fles chocomelk zijn hoor)

Hieronder kan u een collage vinden van stukken die we in de loop der jaren al hebben mogen maken. Maar aarzel niet om met uw specifieke vraag contact met ons op te nemen en we toveren deze vraag om in een uniek en exclusief stuk waar u zeker mee zal scoren .. natuurlijk bloemen Blavier in Gingelom

 

[FAGP id=8190]

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest