Gastroselekt boeketten en bloemstukken

gastroselekt

Exclusief bij Bloemen Blavier, verrassend natuurlijk : Gastroselect boeketten (inclusief dinercheque) en Gastroselect bloemstukken (inclusief dinercheque) vanaf 30 euro !

Een verjaardag, geboorte, huwelijk of jubileum…. Wat is er dan beter dan bloemen om iemand te verwennen?
Wel: Bloemen Blavier stelt u het Gastroselekt Boeket en bloemstuk voor : verwen iemand niet 1, maar 2 keren.

Iedereen houdt ervan om lekker met z’n tweetjes, met vrienden of familie een leuk restaurant te bezoeken en te ontdekken. Met de voetjes onder de tafel genieten van de culinaire hoogstandjes die onze restaurants te bieden hebben.Een “nieuw” restaurant ontdekken is altijd een nieuw avontuur. Om uw culinaire ontdekkingstocht nog aantrekkelijker te maken, heeft GastrOselekt het DinerConcept ontwikkeld. Hiermee kan u met z’n tweetjes een restaurant ondekken en betaalt u slechts voor één! En Bloemen Blavier springt op dit concept door zijn speciale bloemstukken en boeketten te maken.

Wij hebben vanaf vandaag speciale boeketten en bloemstukken in de winkel, waarin een bestek en glas verwerkt is, een verwijzing naar de Gastroselekt dinercheque. U kan dan aan de gelukkige niet enkel het boeket/bloemstuk geven, maar ook de cheque in een mooie enveloppe.

U kan bij ons kiezen uit verschillende restaurants waar de gelukkige mag gaan eten. Geef dus een dubbel cadeau en zet iemand 2 x in de bloemetjes… Maak uw keuze in de winkel en wij geven u de cheque van uw keuze.

Exclusief bij Bloemen Blavier, verrassend natuurlijk : Gastroselect boeketten (inclusief dinercheque) en Gastroselect bloemstukken (inclusief dinercheque) vanaf 30 euro !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest