bloemen Blavier, dé bloemenspecialist van Gingelom en omgeving wil bloemen toegankelijk voor iedereen maken. Daarom dat we graag initiatieven ondersteunen die het mogelijk maken dat iedereen met onze bloemen kan werken. En dan ook voor scholen en leraren.Daarom dat we een initiatief als de Lerarenkaart sinds ons ontstaan ondersteunen !

Wat is de Lerarenkaart?

Een klein stukje van de website maakt veel duidelijk:

Educatie is belangrijk. In België werd daarom de lerarenkaart en de leerlingenkaart geïntroduceerd. Deze kaarten geven zowel leerlingen als leraren korting op diverse activiteiten, evenementen en educatieve kanalen. Betrokken blijven en leren vormen de basis. Daarnaast is de lerarenkaart een blijk van waardering voor een belangrijke functie binnen de maatschappij.

Bovenop onze normale scherpe prijzen bieden wij leraren dus nog een extraatje…. Log snel in met je Lerarenkaart en kom te weten wat we je aanbieden !

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

6 + 12 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest