RES-RESPLUS

Met RES win je altijd

RES groeit in België spectaculair … Nog nooit van gehoord? In België circuleert er sinds jaren, naast de euro, een andere munt : de RES. en bloemen Blavier is al sinds 2011 een actieve gebruiker van deze munt.

resplus

 

Bespaar 33% als particulier

Als particulier heb je niks dan voordelen. Immers, De RES PREPAID-kaart is een herlaadkaart die je extra koopkracht geeft en je wil motiveren om aan te kopen bij lokale winkels en restaurants. Bij iedere herlading krijg je altijd 50% extra: de helft van het herladen bedrag komt steeds extra bovenop je herlading.

En hierdoor kan je 33% besparen op AL je aankopen bij bloemen Blavier? Niet overtuigd? Hier is een voorbeeld:

Bekijk alle info op www.resplus.be. Neem snel contact met ons op om uw bestelling te doen.

Tot 100% met RES betalen als bedrijf

Als B2B klant heeft u ook niets als voordelen! Er zijn nu reeds meer dan 100.000 kaarthouders. Dit zijn zowel particuliere consumenten als collega-handelaars (en hun familieleden). Alle info kan u vinden op www.res.be

En natuurlijk houdt u van bloemen en wil u deze met RES betalen ! Geen probleem bij bloemen Blavier, u kan deze op twee manieren bij ons gebruiken:

  • Als u persoonlijk langs komt, of u laat leveren in onze eigen regio, dan kan u 50% met RES betalen. En dit geldt voor alle artikelen: bloemen, binnenplanten, buitenplanten, …. Klanten vanuit de ganse regio vinden ondertussen de weg naar ons hiervoor.
  • U kan via ons ook bloemen door het ganse land sturen. Wij nemen uw bestelling op en sturen dit via ons netwerk door naar de lokale florist in de regio waar u de bloemen moet leveren. U moet zelf niets meer doen. En ook hier kan u 50% RES gebruiken. Gewoon vanuit uw luie zetel of vanuit uw gemakkelijke bureau bloemen sturen en betalen. Bloemen Blavier maakt het voor u mogelijk ! Mail of bel ons en wij doen 7dagen op 7 het nodige om dit in orde te brengen.
  • Als bedrijf houden we graag van een wisselwerking: wij geven met plezier 100% RES als wij dat zelf ook krijgen. Zo ontstaat een win-win situatie voor ons beiden.

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

11 + 15 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest