Verwen jezelf op je verjaardag met een heerlijk boeket MET je leeftijd als korting

bloemen Blavier zet je feestelijk in de bloemen op je verjaardag

Hep Hiep Hoera ! Binnenkort jarig? Alvast proficiat ….. Iedereen zal je ongetwijfeld onder de gelukwensen bedelven en je nog vele jaren wensen ….

Maar zie je er tegen op dat je weer een jaartje ouder wordt? Weer een cijfertje bij aan je leeftijd? Niet getreurd ! Vanaf nu zet bloemen Blavier je op je verjaardag extra in de bloemen zodat je cijfer van je leeftijd niet enkel slecht nieuws !

Mensen houden van bloemen, en zeker voor een verjaardag ….. Wij zetten het ganse jaar door al onze klanten in de bloemen, en willen je daarvoor bedanken op je verjaardag …. dus hebben we voor al onze klanten (oud en nieuw) een uniek voorstel in elkaar gestoken …..

Speciaal voor je verjaardag mag je bij bloemen Blavier (Gingelom) in die periode (van 7 dagen voor je verjaardag tot 7 dagen na je verjaardag) bij ons een boeket van 25euro uitkiezen uit ons groot assortiment bloemen of onze bloementoog. Stel een eigen boeket samen met bloemen die jezelf graag ziet, laat ze door ons feestelijk inpakken, inclusief een zakje bloemenvoedsel. En dan komt de leuke verrassing: om de (bittere?)pil van je leeftijd aangenamer te maken krijg je van ons je ‘nieuwe’ leeftijd als korting op dat boeket, in percenten.

Een voorbeeld om het duidelijk te maken: vier je je 25ste verjaardag, dan krijg je 25% op je boeket. Wordt je 37jaar, dan krijg je 37%. Wordt je 58 jaar, dan krijg je 58% korting. Dus hoe ouder je wordt, hoe meer korting je krijgt …

En als extra cadeau krijg je van ons ook nog een lekkere smakelijke chocoladeverrassing van Bella Vallis mee naar huis om op te smullen ….

Wat moet je je hiervoor doen? Heel simpel, komt in de 14dagen van je verjaardag (actie geldig van 7dagen voor je verjaardag tot 7dagen na je verjaardag) naar onze winkel met je ingevulde bon (of die je ter plekke invult) en we zetten je in de bloemen en chocolade 😉

Deze actie heeft enkele algemene voorwaarden die we hier even meegeven:

  • deze actie is voor iedereen van 18jaar en ouder, zowel voor bestaande als nieuwe klanten van bloemen Blavier
  • je kan 1x per jaar deelnemen aan deze actie in de periode van 7dagen voor je verjaardag tot 7 dagen na je verjaardag
  • om recht te hebben op dit verjaardagspakket die je zelf persoonlijk naar onze winkel te komen met een volledig ingevulde bon + je identiteitskaart. Deze bon kan je overal vinden EN ligt bij ons in de winkel, die je dan ter plekke kan invullen. je moet wel zelf naar de winkel komen ! Levering van het boeket is niet mogelijk.
  • Je mag deze bonnen uitdelen aan iedereen die je kent zodat iedereen ook dit leuke verjaardagspakket kan ontvangen
  • Deze actie is enkel geldig op een boeket van bloemen Blavier van 24,95euro of 25euro en niet van toepassing op alle andere boeketten of artikelen van bloemen Blavier.
  • deze actie is niet geldig in onze webshop
  • bloemen Blavier behoudt zich het recht voor om bij onregelmatigheden in te grijpen en deze actie voortijdig te stoppen, zowel op individueel gebied of in het algemeen.

Verwen jezelf op je verjaardag met een boeket bloemen en krijg je leeftijd als korting bij bloemen Blavier

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

7 + 14 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest