Elke week een exclusieve promotie

Ontdek onze weektopper van deze week bij bloemen Blavier

Elke week onze klanten laten genieten van bloemen en planten, dat is onze missie …. maar de keuze is bij ons altijd zo groot, wat te kiezen? En hoe er voor te zorgen dat dit toch budgetvriendelijk is?

Om een beetje aan die vraag tegemoet te komen heeft bloemen Blavier elke week een nieuwe special … Samen met onze leveranciers in Nederland gaan we elke week op zoek naar een mooie promotie die we dan omtoveren tot een weektopper, een korte maar speciale promotie die u in onze winkel kan vinden zolang de voorraad strekt.

WEEKPROMOTIE 01/08 – 04/08

We zitten halverwege de zomervakantie met het einde van juli. Dus willen we nog eens een XLboeket aanbieden … En deze week gaan we weer een heerlijk geurend fresiaboeket voorstellen, waar ook leuke witte rozen in verwerkt zijn … Slechts 19,95 per boeket bij uw favoriete meester-florist, inclusief bloemenvoedsel om extra lang van het boeket te genieten …. maar opgelet: OP = OP

WIN DIT BOEKET !

Elke week geven we een weekboeket weg. Klik hieronder op de afbeelding en je gaat naar de wedstrijdpagina. Alvast veel succes !

Archief van onze weektoppers

Hieronder kan u even genieten van onze voorbije weektoppers … een bonte verzameling aan leuke promoties die bloemen Blavier speciaal voor u als zijn klanten uitzoekt … Immers, bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Neem contact met ons op via dit contactformulier

6 + 15 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest