Ga jij dit jaar GRATIS naar DUBAI met Handelsgids en bloemen Blavier?

Klik op de foto om deze te vergroten

Ga je met ons mee op vakantie naar Dubai? dat kan nu met de Eindejaarsactie 2018 van handelsgids en bloemen Blavier

bloemen Blavier, door jullie verkozen tot vriendelijkste handelaar 2015, 2016 EN 2017 in Gingelom geeft jou de exclusieve kans om een compleet verzorgde vakantie voor 2 personen te winnen in de Eindejaarsactie 2018 van Handelsgids.be voor een bedrag van 5000 euro … Ga je mee?

Wat moet je doen? Heel simpel en in 5 minuten gedaan:

 1. je surft naar https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/gingelom/bloemen-blavier-1/
 2. Je geeft daar één van de verschillende logincodes in die je hiernaast kan vinden
 3. je geeft je emailadres in
 4. dan kom je op de wedstrijdpagina waar je de 4 cijfers geeft. Opgelet: deze zijn niet willekeurig en daarom de uitleg waar die cijfers vandaan komen (https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/reglement/):
  De juiste cijfers worden bepaald tijdens de volgende voetbalwedstrijden in eerste nationale mannen Pro League die gespeeld worden in het weekend van 18 – 19 – 20 januari 2019. Het eerste juiste cijfer is de minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match STVV – KRC Genk en het tweede juiste cijfer is de minuut wanneer het eerste doelpunt valt tijdens deze match. (moment dat de al over de lijn gaat). Het derde juiste cijfer is minuut waarin de eerste gele kaart getrokken wordt tijdens de match Club Brugge – Charleroi en het vierde juiste cijfer is de minuut waarin het eerste doelpunt valt tijdens deze match.
  Indien er geen gele kaart of doelpunt valt, dan vervalt dat cijfer en wordt het volgende cijfer het vorige. Bv: Er valt geen gele kaart in STVV – KRC Genk dan wordt het tweede cijfer het eerste, het derde het tweede, en het vierde het derde juiste cijfer. Er zijn dan maar 3 juiste cijfers. Wordt de match STVV – KRC Genk niet gespeeld voor 31 januari 2018, dan wordt de cijfer(s) genomen van Eupen – Lokeren. Idem voor Club Brugge – Charleroi, dan wordt het Moeskroen – KVO Oostende. Moest deze matchen ook niet doorgaan, is het de eerste wedstrijd van STVV en de eerste wedstrijd Club-Brugge na 20/1/2019 voor de Jupiler Pro League.

  Je geeft ons ook een cijfer op vriendelijkheid (liefst een 10 natuurlijk)

 5. Je inschrijving verzenden en dan doe je mee
 6. Vanaf 25/12/2018 is de tweede code ook actief, dus heb je nog 3 extra kansen om mee te spelen
 7. Het einde van de actie is voorzien op 13/01/2019

Voor meer info kan je zonder problemen surfen naar www.blavier.handelsgids.be

Bloemen Blavier werd door jullie reeds 3 keren beloond met de titel van vriendelijkste handelaar van Gingelom. Dat willen we natuurlijk in 2018 opnieuw worden … De tellers staan terug op 0, dus is het belangrijk dat u terug meedoet, ook al heb je reeds vorige jaren meegedaan … Alvast bedankt en veel succes met de wedstrijd !

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

7 + 15 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest