… een groene onderneming ….

We brengen niet alleen het ‘groen’ binnen bij u thuis, maar we willen ook milieubewust werken ….

Dat dit niet evident is, merken we elke dag opnieuw, maar we hopen met kleine initiatieven de ‘groene’ gedachte ook te laten groeien binnen onze bedrijf:

  • Voor onze electriciteit hebben we bewust naar een leverancier gezocht die 100% groene stroom kon leveren aan ons, en we zijn tevreden dat we met Lampiris in zee zijn gegaan…. Aldus volgens hun website:
Geef groen licht aan uw budget.
Veel mensen denken nog steeds dat groene energie duurder is. Dat is niet waar. Lampiris is er wellicht het beste bewijs van. Meer nog, bij ons is uw groene energie voortaan minder duur. Op korte én op lange termijn.
Op korte termijn.
Voor de 100% groene energie van Lampiris betaalt u evenveel als voor traditionele energie. Bovendien is ons tarief “groene elektriciteit” gegarandeerd voor de hele duur van het contractdat u gekozen hebt. Nu de prijzen van de niet-hernieuwbare energie de pan uit swingen, is het bijna zeker dat uw groene energie snel minder duur zal zijn.
Op lange termijn.
Door hernieuwbare energieën te gebruiken draagt u bij tot de bescherming van het milieu en helpt u onze energieafhankelijkheid verminderen – dé factor die de energieprijzen zo onstabiel maakt.
Hoe meer meer gebruikers van groene energie Lampiris telt, hoe makkelijker het wordt om steeds scherpere tarieven te onderhandelen. Deze besparing rekent Lampiris rechtstreeks door naar de factuur van zijn klanten.
 
  • Daarnaast willen we actief investeren in groene energie als compensatie voor alle energie die we gebruiken in ons bedrijf. Daarom dat we aandeelhouder geworden zijn in Limburg wind cvba.
De doelstellingen van Limburg wind cvba zijn de werving van coöperatief kapitaal voor investeringen in vennootschappen actief in de sector van de hernieuwbare energie en het promoten van die hernieuwbare energie. Limburg wind cvba wil hierbij zoveel mogelijk burgers betrekken die elk een welomschreven en beperkte inbreng kunnen doen, en die betrokken worden bij de verdere activiteiten van en dienstverlening door de coöperatie. Op die manier wil Limburg wind cvba burgers de kans geven een bijdrage te leveren aan de realisatie van een duurzame en CO2-neutrale omgeving.

  • Als bloemenwinkel en plantenkwekerij staan we elke dag midden in het groen, en weten we ook hoe heerlijk dit is.Sinds de oprichting in 2010 doet Bloemen Blavier actief mee aan enkele ‘groene initiatieven’ en nu kan u ons daarmee helpen: wij roepen al onze klanten op om de plastic potjes en bakken die ze bij ons krijgen met hun violen, geraniums en éénjarigen in, terug naar Bloemen Blavier te brengen. Als plantenkwekerij met 100.000 eigen planten verbruiken we heel veel van die potjes, en we hebben net een test succesvol doorlopen waarin we potjes een tweede maal gebruikt hebben.

    Dus vanaf nu zamelen we actief al de plastic potjes in die gediend hebben voor planten te verkopen. Op die manier kunnen we samen de afvalberg verminderen en iets aan het milieu doen.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest