Steven Blavier, meester-florist Gingelom zelf in de bloemen gezet

Dinsdagavond werd meester-florist Steven Blavier officieel gehuldigd door het bijna voltallige gemeentebestuur tijdens een officiële plechtigheid. Ze wilden graag hem feliciteren als laureaat van de arbeid en voor 1 keer de rollen omdraaien en hem in de ‘bloemen’ zetten.

Het is duidelijk, na 5 jaren heeft bloemen Blavier duidelijk zijn invloed in de gemeente. Met zijn onnavolgbaar aanbod in bloemen en planten, gecombineerd met zijn creativiteit en klantvriendelijkheid heeft bloemen Blavier een duidelijke plaats veroverd in de gemeente. Het ruime aanbod rechtstreeks uit Nederland, het professionalisme van het hele team en de uitgesproken klantvriendelijkheid werden aangehaald als items die Steven als een echte laureaat van de arbeid kunnen bestempelen, iets wat heel Gingelom sinds 5 jaren al kan bevestigen.

Burgemeester Moyaerts haalde als duidelijk voorbeeld aan dat ze altijd tevreden op een bruiloft of feest komen, als ze weten dat het bloemstuk van de gemeente door Steven en zijn team gemaakt is.

Naast alle lof over de bloemenwinkel hield de burgemeester er ook aan Steven te feliciteren voor zijn initiatief om als eerste in de gemeente met workshops bloemschikken te starten. Deze zorgen voor een heleboel inwoners in de gemeente voor een aangename avond. Niet alleen voor de dames in kwestie die gaan bloemschikken, maar ook voor de echtgenoten van deze talrijke dames die dan ook een avond alleen thuis zijn en vrij over de afstandsbediening kunnen beschikken. Het feit dat zijn eigen vrouw en nog andere echtgenotes van enkele schepenen daar ook elke maand trouw aan meedoen, was volgens ons daar niet vreemd aan.

Even later haalde de burgemeester aan dat er op zo een gelegenheid normaal een boeket bloemen volgde voor de jubilaris, maar dat dit in dit geval nooit overtuigend kon zijn. Steven Blavier werd dan in ‘de bloemen’ gezet met een prachtige mand aan lokale streekproducten, die zeer gesmaakt kon worden.

Na het officiële opspelden van de medaille en overhandiging van de bijhorende oorkonde werd de zitting gesloten met een receptie voor de aanwezigen.

[FAGP id=8188]

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest