Waar komen de verse bloemen van bloemen Blavier vandaan?

Alles begint natuurlijk met de basis: de bloemen. We dragen bij bloemen Blavier versheid hoog in het vaandel. Sinds de start in 2010 blijven we actief zoeken naar de beste aanvoerkanalen en we merken uit de vele reacties dat de lange houdbaarheid van onze bloemstukken en boeketten echt door jullie wordt geapprecieerd. Daarom dat we een mix van aanvoer van verse bloemen hebben opgezet waarmee we de tijd tussen kweker en verkoop in de winkel zo kort mogelijk houden en dus die versheid kunnen garanderen.

VEILING FLORAHOLLAND

BLOEMENGROOTHANDELS

LIJNRIJDERS

Vooreerst kopen we rechtstreeks op de Floraholland veiling in Veiling Rhein-Maas, net over de grens in Duitsland bij Venlo. We kopen op deze manier meer dan 80% van onze bloemen rechtstreeks op de klok. We geven onze (lange) lijst van bloemen op voorhand door aan onze aankoper en zorgen zo voor een rechtstreekse link met de kwekers die op de veiling zelf hun bloemen aanbieden. Bloemen die zo in de vroege ochtend daar aangekocht zijn, arriveren in de namiddag al thuis bij ons in Gingelom zodat we hiermee de volgende dag direct mee aan de slag kunnen. Deze ideale mix van ultra-verse seizoensgebonden bloemen uit het grootste assortiment ter wereld (die door Floraholland geveild worden), EN ons prijsbewust aankopen (de beste prijs vinden we normaal op de veiling) zorgt voor die mooie goedgevulde bloementoog waar jullie (en wij) elke dag opnieuw uit kunnen kiezen!

We vullen dit assortiment constant aan met bloemen uit verschillende gespecialiseerde groothandels. Zowel in Luik, Ciney, Venlo als oa Kontich kan je ons (meerdere keren per week) vinden om zelf te kiezen uit het assortiment bij deze bloemenexperts. Met onze jarenlange ervaring pikken we er die bloemen uit die we niet op de veiling vonden of die we last-minute voor een bestelling nog mogen verwerken.

Daarnaast hebben ze ook een ruime keuze aan potterie, planten en decoratiematerialen zodat we altijd een ‘voorraad kort bij ons’ hebben om op al je bloemenwensen te kunnen antwoorden

Ken je het verhaaltje van Mohammed en de berg? Zo hebben we in onze sector ook een aantal handelaren die op de veiling inkopen en dan de verschillende bloemenwinkels bezoeken met hun gamma aan bloemen, nl de lijnrijders. Zij zijn meestal gespecialiseerd in enkele niches of kunnen exclusieve partijen bloemen op de kop tikken waar wij op de veiling niet aan geraken. Zo krijgen we wekelijks 2 tot 3 lijnrijders op bezoek die ondertussen onze smaak en creativiteit kennen en waar wij altijd in hun vrachtwagen mogen gaan snuisteren als een klein kind in een snoepwinkel … En meestal wel met leuke dingen buiten komen, die we dan verwerken in vb ons boeket van de maand.

Ontdek Floraholland, waar wij ook rechtstreeks kopen ….

Kan je niet wachten en wil je zo snel mogelijk van onze bloemen genieten? Bestel dan je bloemen in onze webshop !

Meester-florist Steven Blavier en zijn team brengen je elke dag de mooiste bloemencreaties volgens jouw smaak en budget, want bloemen Blavier, dat zijn bloemen zoals je bent ….

Maar wat houdt dat in de praktijk in? Hoe kan je zeker zijn dat dit meer is dan een loze reclamebelofte? …. We nemen je mee achter de schermen van bloemen Blavier om je onder te dompelen in onze wondere wereld van de bloemen … Ontdek hieronder alvast enkele interessante weetjes over ons !

Onze bloemenleveranciers

Waar komen de verse bloemen van bloemen Blavier vandaan?

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

7 + 2 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest