Hou me op de hoogte !

Graag houden we je als eerste op de hoogte van het reilen en zeilen bij bloemen Blavier. Maandelijks krijg je een overzichtelijke mail toegestuurd waar we onder andere de feestdagen van die maand aanhalen en je de nodige tips en tricks geven om elke maand opnieuw jezelf en je omgeving in de bloemen te zetten. 

Vul hiernaast de nodige gegevens in en we sturen je onze welkomstmail toe. Ben je na een bepaalde tijd toch onze mails beu, dan kan je heel gemakkelijk je uitschrijven via een link onderaan elke mail. Maar we steken er elke maand tijd in om deze mail zo aangenaam en praktisch mogelijk te maken, en af en toe hebben we zelfs een extra’tje voor onze lezers…

Immers bloemen Blavier, bloemen zoals je leest !

Neem contact met ons op via dit contactformulier

9 + 7 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest