Bedank al je medewerkers met een bloemetje op Secretaressedag in April

SECRETARESSEDAG …. Eigenlijk is 1 dag per jaar veel te weinig om je medewerkers te bedanken voor alle inspanningen die ze leveren …. Maar als drukbezette manager/eigenaar/baas vergeet je deze speciale dag alvast niet …. of ze nu de titel ‘secretaresse’, ‘bediende’ of ‘helper’ hebben ….. Je directe medewerkers en bij uitbreiding al je medewerkers verdienen op deze speciale dag een fleurig bedankje van je … Liet je het de rest van het jaar afweten, dan is secretaressedag het perfecte moment om het goed te maken.

Welke attentie kan daarvoor beter in aanmerking komen dan bloemen en planten?

Je hebt de keuze bij ons:

  1. ofwel bestelt u hiernaast in onze webshop een heerlijk boeket met oa een vaas, een fles wijn of iets anders. Je kan onmiddellijk online betalen en wij doen het nodige. bloemen Blavier heeft voor die dag een heel assortiment bloemencreaties in de aanbieding …. ga je voor een eenvoudig boeket of fleurig bloemstuk, of wil je de combinatie maken met vb een lekker flesje van Wilderen (Gin, bier, ….) of chocolade …
  2. Alles is mogelijk om met bloemen ‘dank je’ te zeggen …. Kan je in de webshop niet het juiste boeket vinden? Neem snel contact met ons op zodat we de nodige afspraken kunnen maken … Speciaal voor secretaressedag trekken we steeds alle registers open: onze bloemen komen rechtstreeks van de Floraholland veilingen in Nederland en worden vakkundig verwerkt tot boeketten of bloemstukken. Wij luisteren graag naar uw wensen en budget en gaan daar dan mee aan de slag.

Je kan ons bereiken op 011/88.21.80 of via email op steven@bloemenblavier.be

Tenslotte zorgt onze eigen leveringsdienst dat de bloemen op de dag zelf tijdens de kantooruren bij je geleverd worden in de leveringsregio. Buiten onze regio doen we beroep op ons netwerk van collega’s om de levering te doen. Nadien volgt een afrekening op factuur zodat deze ook kan meegenomen worden in je boekhouding.

 

Neem contact met ons op via dit contactformulier

11 + 2 =

Bedank je medewerkers met bloemen op secretaressedag

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

15 + 13 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest