10 TIPS om nog langer van je boeket te genieten

bloemen Blavier, dat is niet enkel de grootste keuze uit bloemen, maar dat is ook professioneel advies en raad met de glimlach …. Hier geven we onze 10 tips zodat je langer kan genieten van je bloemen (psssst, en helemaal onderaan vind je onze 11 tip)

Hier zijn onze 10 tips:

1.

  1. Gebruik een zuivere en droge vaas. Na gebruik, bewaar je vazen omgekeerd in de kast, zo zijn ze altijd kurkdroog.

2. Gebruik liefst een glazen vaas (die kan in de vaatwasser) en geen kristallen of metalen vaas, want daarin geraakt het water sneller vervuild.

2.

3. Vul de vaas met voldoende water, maar liefst geen ontkalkt water. Gewoon water van de kraan is ideaal.

4. Snij de bloemen schuin af, zodat ze optimaal water kunnen opnemen. Opgelet: gebruik een mes en geen schaar, want anders druk je de stengels dicht en houden je bloemen niet lang.

5. Let er op dat er geen bladeren in de vaas komen, want deze rotten en bloemen kunnen daar niet tegen.

6. Voeg de bloemenvoeding (die je altijd van ons gratis meekrijgt) toe in verhouding zoals aangegeven.

7. Probeer de ideale plaats voor de bloemen te vinden: genoeg licht, niet direct in de luchtstromen of airco. Zo beperk je ook dat ze te vlug zonder water komen staan

8. Bloemen en fruit langdurig samen zetten lukt niet, vermits fruit (vooral kiwi’s, appelen en bananen) produceren ethyleen, een gas dat de rotting versnelt.

9. Verwijder dode bloemen uit het boeket, want die vervuilen het water sneller.

10. Ververs het water na 6 dagen, snij de stengels weer een stukje af en voeg er eventueel opnieuw bloemenvoedsel toe.

 

En tot slot: dit lijkt logisch, maar is het niet:

11. zorg dat je in vertrouwen koopt bij een specialist zoals bloemen Blavier. Als klant zie je het niet onmiddellijk maar ook in bloemen zijn er verschillen in kwaliteit. Wij kiezen resoluut voor 1e keus en geven daar ook een garantie op, maar dat is niet bij iedereen zo. En ze zullen het zeker niet aan je vertellen ….

Alles begint dus met kwaliteit, en die kan je in vertrouwen kopen bij bloemen Blavier !

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

3 + 4 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest