Reviews van de klanten van bloemen Blavier

Wat zeggen onze klanten over ons? Omdat uw feedback belangrijk is !

Wij kunnen natuurlijk overal vertellen hoe goed we zijn, maar daar bent u natuurlijk weinig mee …. Maar wat als we naar de mening van andere klanten vragen? Dan heeft u natuurlijk al een heel ander beeld … Daarom dat we sinds enige tijd een aantal van onze klanten uitnodigen om hun (ongezouten) mening te geven over bloemen Blavier  …. Wij noemen dit onze reviews van de klanten en die hebben we hieronder verzameld, opgesomd per thema ….We vragen hun om een score van 1 tot 10 (die we niet weergeven) en waarom ze deze specifieke score aan ons geven. Dit geeft ons de kans om te zien hoe en waar we kunnen verbeteren en wat ze in ons kunnen appreciëren … onze slogan is immers niet voor niets: bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent …..

Tevens willen we onze titel van klantvriendelijkste handelaar 2015 + 2016 niet alleen in woorden, maar ook in daden aantonen, en luisteren we dus naar onze klanten en wat hun reviews over ons zijn ……

In overleg met hen geven we hun voornaam en initiaal, en hebben we specifiek om hun mening gevraagd …..
Zelf ook uw mening geven? Dat kan met het invulformulier onderaan deze pagina.

Wat zeggen onze klanten over ….. bloemen Blavier in het algemeen?
Wat zeggen onze klanten over ….. de workshops bloemschikken van bloemen Blavier?

Deze feedback van klanten van bloemen Blavier wordt oa verzameld in het kader van een NPS-onderzoek dat op geregelde tijdstippen wordt uitgevoerd bij de klanten van bloemen Blavier. Klanten worden via mail uitgenodigd om een score te geven en eventuele toelichting. Deze laat ons toe om ons verder te verbeteren. uit de Promotorscores wordt deze bloemlezing verzameld en met akkoord van de reviewers hier gepubliceerd.

Wil u zelf ook een review over bloemen Blavier insturen? Dat kan u hieronder doen. na een interne beoordeling zal uw review hier opgenomen worden. Alvast bedankt om uw feedback te geven ! bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Invulformulier - review bloemen Blavier

2 + 8 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest