Waarom kiezen voor onze workshops?

kwaliteit boven, ook bij de workshops
bloemen Blavier werkt alleen met 1e keuze materialen, dus ook voor de workshop. Wij hebben steeds een breed assortiment van bloemen en materialen waar je uit kan kiezen. je mag zelf in onze koelcel de nodige bloemen halen… Verser  en uitgebreider dan dat kan niet !

Een hapje en drankje
Naast alle materialen zorgen we ook voor taart en drank, zonder meerkost. De taarten komen vers van één van de bakkers in de regio en qua drank voorzien we koffie en frisdranken … een hele avond lang ….

Zonder zorgen
Wij voorzien alle materialen zoals messen, lijmpistolen, … Het is te zot dat je daar zelf de kosten voor zou moeten dragen .. bij ons is all-in ook echt all-in (of we laten je het op voorhand weten)

 

In aangenaam gezelschap
Elke maand gaan er 5-6 workshops door waar telkens 15 tot 20 mede-workshoppers aanwezig zijn. Dit is een leuke mix van doorwinterde die-hards maar ook nieuwkomers. Iedereen helpt elkaar en het wordt een leuke boel met al die verschillende deelnemers. Dus zeker geen schrik hebben om de eerste keer te komen, wij helpen je vooruit.

Professionele coaching
Je krijgt deskundige les van een echte professional. Meester-florist Steven Blavier staat al jaren in het vak, heeft al sinds 2017 zijn eigen winkel en studeert nog steeds nieuwe technieken bij, wat je dan ook in zijn stukken en workshops merkt. 7dagen per week met passie … en dat overdragen naar jou tijdens de workshop als jouw persoonlijke coach.

Gemakkelijk betalen
Je workshop bloemschikken hoef je bij bloemen Blavier NIET op voorhand te betalen, maar betaal je gewoon op de avond zelf. Je kan kiezen tussen cash of met bancontact, zonder problemen

Spaar ook nog op je klantenkaart
We zetten je investering van je workshop van 30 euro all-in ook op je Qustomer klantenkaart, zodat je kan sparen voor gratis boeketten of andere leuke items.

Echte en realistische voorbeelden
de bloemstukken die je maakt tijdens de workshops worden op voorhand door meester-florist Steven Blavier zelf helemaal uitgewerkt. Meestal kan je in de workshops al het voorbeeld voor volgende maand zien. En ook de foto’s die we rondsturen zijn onze fotos met de echte voorbeelden, met het stuk zoals jij zelf ook kan maken. Dus bij ons geen lokkertjes van Google of Pinterest en zeker geen valse beloftes met grote voorbeeldstukken en dan geen mogelijkheid om die zelf ook te maken.

Een lekker ruime werkruimte
De lessen gaan door in onze overdekte binnenkoer, waar het gezellig zitten is. Indien nodig verwarmen we deze plaats ook. Bij echte koude temperaturen trekken we de winkel in

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

6 + 5 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest