bloemschikken is van alle leeftijden, dus hier zijn de junior workshops

Kom je ook tijdens de vakantie naar een workshop?

Er kan er nog altijd wel eentje bij ...

Allemaal vlijtig aan de slag met bloemen op onze binnenkoer

'Nonkel' Steven tovert een glimlach op ieders gezicht

Maar is toch ook een beetje blij als iedereen terug naar huis is -))

JUNIOR WORKSHOP – Bloemschikken voor iedereen .. dat is ons streven … Dus naast de verschillende workshops voor volwassenen zijn wij gestart met JUNIOR workshops, voor juniors van +/- 5,5 jaar tot 18jaar ( van zodra ze een beetje handig met een schaar kunnen werken zijn ze welkom, Steven is er voor de ‘moeilijke’ handelingen te doen).

We maken tijdens de workshop van April 3 kleine bloemstukjes. We beginnen met de basis waar we helemaal de constructies zelf boven bouwen. We werken af met gekke kippetjes, eitjes en bloemen natuurlijk … in de kleuren dat je zelf kan kiezen !

Vanaf nu kan je dan ook inschrijven voor volgende dagen:

2019

Donderdag 11 APRIL
(eerste week van de Paasvakantie)

All-in 15,00 euro
telkens van 14u tot 17u
Inschrijven VERPLICHT

Wat kan je verwachten van een junior workshop bij bloemen Blavier?

14u00: Steven en Indy verwachten iedereen op de binnenkoer van bloemen Blavier. We hebben al alle materialen gereed gelegd, dus dan kan iedereen aan de slag.

14u01: iedereen zit (hopelijk) rustig neer en luistert naar ‘nonkel Steven’ die aan zijn uitleg begint

14u02: de chaos breekt lost …. en dat is geen probleem … iedereen werkt op zijn eigen tempo aan zijn bloemstuk, kan spelen op de binnenkoer, kan Indy vertroetelen … het is immers evengoed inspanning als ontspanning ……

15u00: de drank en versnaperingen komen boven. Meestal zorgen we voor pannenkoeken, taart of cake samen met de obligate chocomelk en frisdrank

16u45 – 17u00: de workshop loopt op zijn einde. We maken nog een groepsfoto, iedereen rekent af en kan dan naar huis vertrekken met zijn eigen bloemstuk.

 

Dit alles voor de all-in prijs van 15 euro per deelnemer. We streven naar groepen van ongeveer 15 personen. Bij genoeg interesse zullen extra workshops georganiseerd worden.

Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Betalen doe je gewoon de avond zelf ... Geen nood om op voorhand verplicht te moeten betalen ... en we zetten je aankoop ook op je JOYN klantenkaart waarmee je spaart voor gratis bloemen.... met de glimlach van het team van bloemen Blavier ....

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

9 + 12 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest