NIEUW: junior PARTY workshops voor kinderfeestjes

Na de succesvolle workshops en Junior workshops bloemschikken is deze formule vanaf nu ook beschikbaar in een PARTY versie ! Dat kan zowel bij ons in de zaak als op verplaatsing bij u of in uw omgeving.

Op zoek naar een originele invulling van een verjaardagsfeestje? Wil je eens iets anders doen voor een lentefeest waar de kinderen zelf ook iets aan hebben EN iets om mee naar huis te nemen?

Na het succes van de gewone en de JUNIOR workshops bloemschikken bij bloemen Blavier kan u vanaf nu ook deze privé-workshop bestellen …

Steven Blavier, gekend meester-florist en verkozen als vriendelijkste handelaar 2015 in Gingelom zorgt voor een leuke invulling gedurende ongeveer 2,5 uren waar iedereen aan de slag kan om een bloemstuk te maken.

Op voorhand wordt overlegd welk bloemstuk er gemaakt wordt, welke bloemen en met hoeveel personen de party workshop zal doorgaan. Alle materialen en bloemen worden voorzien, alsook alle werkmaterialen zoals mesjes, scharen etc.

Meer uitleg over wat u mag verwachten:

  • geschikt voor juniors van +/-6jaar tot 18jaar
  • Minimum 6 personen, maximum 15 personen
  • wij voorzien alle materialen voor een aangepast bloemstuk. in overleg kan het bloemstuk, kleuren van bloemen etc besproken worden.
  • inclusief 3 pannenkoeken, chocomelk en drank voor iedereen
  • een rustig tempo van uitleg en de nodige tijd voor iedereen om zijn werkje te maken (en tijd om te praten etc)

PRIJS:

  • 15 euro per persoon voor workshop in de binnenkoer van bloemenBlavier
  • 20 euro per persoon voor verplaatsing in de regio Gingelom
  • buiten de regio? Neem even contact met ons op om te bespreken

Interesse? Neem dan ruim op tijd contact op met Steven op 011/88.21.80 om de nodige afspraken te maken.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest