Hou me op de hoogte !

Elke maand krijg je als eerste een specifieke mail om als eerste in te schrijven voor de workshops bloemschikken.

Je krijgt alle data en ook de fotos te zien van het stuk dat we volgende maand gaan maken. Zo kan je als eerste inschrijven en ben je zeker van je plaats. Want ondertussen is wel gebleken dat sommige dagen zeer gegeerd zijn, en we willen natuurlijk jou als vaste workshopper als eerste de kans geven om in te schrijven.

Om zeker te zijn dat je deze speciale nieuwsbrief krijgt, dien je gewoon hierboven je naam en emailadres door te geven … Deze pagina kan je gemakkelijk aanbevelen aan anderen via de link http://nieuwsbrief.bloemenblavier.be

Agenda alle geplande workshops bloemen Blavier

WO 08/05 - 14u - Bierpunt Tongeren

WO 15/05 bloemen Blavier - Gingelom (Borlo)
DO 16/05 bloemen Blavier - Gingelom (Borlo)
MA 20/05 bloemen Blavier - Gingelom (Borlo)

WO 22/05/2019 - 19u - Kouterhof - Tongeren

Deze data liggen ook al vast

JUNI 2019

WO 12/06 bloemen Blavier - Gingelom (Borlo)
DO 13/06 bloemen Blavier - Gingelom (Borlo)
MA 17/06 bloemen Blavier - Gingelom (Borlo)

In juli en augustus gaan er geen maandelijkse workshops in Gingelom door.
Workshops elders en op maat zijn de ganse zomer mogelijk.

Zelf aan de slag tijdens een workshop? Dat is bij bloemen Blavier geen enkel probleem. Of je nu al jaren bloemschikt, of je wil het eens proberen voor de eerste keer ? Voor iedereen hebben we een plaats vrij ... Hieronder kan je enkele interessante pagina's vinden over onze workshops bloemschikken. Tot gauw?

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

1 + 2 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest