Workshop bloemschikken Tongeren

Zelf aan de slag met bloemen met meester-florist Steven Blavier in Bierpunt Tongeren

Bloemen Blavier slaat zijn vleugels uit en gaat met zijn workshops ON TOUR ….. Naast onze succesvolle workshops in Gingelom kregen we meer en meer de vraag of we dit ook op verplaatsing kunnen organiseren. Natuurlijk willen we iedereen in zijn eigen regio de kans geven om zelf aan de slag te gaan met het mooiste van de natuur in een workshop bloemschikken.

Voor de regio Tongeren slaan we dan ook de handen in elkaar met Bierpunt Tongeren in Piringen om maandelijks een workshop bloemschikken te organiseren …. Speciaal om iedereen de kans te geven om deel te nemen organiseren we deze workshop op woensdagnamiddag van 14uur tot 17uur. Iedereen is welkom, of je nu weinig of veel ervaring hebt, eens wil proberen of een volleerde bloemschikker bent. Onze workshops staan voor iedereen open EN we ondersteunen iedereen op zijn eigen niveau.

Verwacht je aan een ontspannende en creatieve namiddag waar je met de coaching van meester-florist Steven Blavier je eigen bloemencreatie kan ontwerpen waar je thuis nog lang mee kan schitteren.. 

Laat de natuur in je huiskamer komen met een bloemstuk dat je zelf ontworpen hebt. Gedurende deze bloemschik workshop word je begeleid door meester florist Steven Blavier van bloemen Blavier, die al jaren succesvol workshops geeft. Wij voorzien alle materialen, dus breng alleen je enthousiasme en creativiteit mee … En nogmaals: je moet geen voleerde bloemschikker zijn, Steven begeleidt je van A tot Z, zelfs als je een beginner bent ….. Tot dan?

Tijdens deze specifieke workshop gaan we een frame maken dat we met mos bekleden. Dit frame plaatsen we dan op een ondergrond met oasis. Met een bonte variëteit aan bloemen zoals ledervaren, mos, trosanjers, viburnum, rozen, solidago en septemberkruid. We zorgen voor enkele verschillende soorten en kleuren rozen, zodat je je eigen stuk helemaal volgens je eigen smaak kan afwerken.

Meebrengen: NIETS, wij zorgen voor alles deze maand
OPGELET: de kaars en kaarsenhouder zijn NIET inbegrepen.

Bierpunt TONGEREN
Piringenstraat 4
3700 Tongeren

Tel: 012 22 77 88
GSM: 0493 45 98 52
info@bierpunttongeren.be

Wanneer?
Woensdag 08 MEI 2019
van 14uur tot 17uur

Kostprijs: 35,00 euro
Wij voorzien alle materialen en heerlijke taart. Consumpties niet inbegrepen
Betaling op de workshop zelf

Inschrijven?
contacteer bloemen Blavier
Tel : 011 88 21 80 
Gsm : 0473 84 40 15 
steven@bloemenblavier.be

of rechtstreeks bij Bierpunt Tongeren
Tel : 012 22 77 88 
Gsm : 0493 45 98 52 
info@bierpunttongeren.be

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

9 + 14 =

Bierpunt TONGEREN – Piringenstraat 4 – 3700 Tongeren
Tel : 012 22 77 88 – Gsm : 0493 45 98 52 – info@bierpunttongeren.be

Het team van bloemen Blavier organiseert elke maand verschillende workshops op verschillende locaties …..
Ontdek hier onze andere locaties en workshops voor alle leeftijden !

Kom jij ook bloemschikken in een workshop van bloemen Blavier in Tongeren ?

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

4 + 2 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest