Workshop bloemschikken Sint-Truiden

Op vraag van vele geïnteresseerden uit de regio Sint-Truiden slaat bloemen Blavier zijn vleugels uit en organiseert elke maand een fleurige workshop bloemschikken in Sint-Truiden.

We kregen de voorbije jaren regelmatig de opmerking dat de afstand tot Gingelom een beetje ver is, zeker op de terugtocht en als het weer niet ideaal is. We zijn dan gaan nadenken en hebben beslist om ons zelf te verplaatsen voor de workshops. 

Vanaf maart 2019 starten we terug in Sint-Truiden. Meer info volgt nog !

Meer info volgt nog

Volgende workshop
Maart 2019

Meer info volgt nog

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

4 + 13 =

Kom jij ook bloemschikken in een workshop in Sint-Truiden ?

Het team van bloemen Blavier organiseert elke maand verschillende workshops op verschillende locaties …..
Ontdek hier onze andere locaties en workshops voor alle leeftijden !

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

5 + 15 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest