Zilveren laureaat van de arbeid Steven Blavier plechtig door gemeentebestuur van Gingelom ontvangen

Na de nodige testen en examens kreeg meester-florist Steven Blavier, eigenaar van bloemen Blavier, vorig jaar van een selectiecommissie de titel van Zilveren laureaat van de Arbeid. 5jaar geleden kreeg Steven reeds de bronzen titel, nu was het tijd voor de Zilveren. Immers, 1keer in de 5 jaar kunnen floristen zich hier voor kandidaat stellen en als ze in alle testen slagen, dan krijgen ze den overeenkomstige titel.

Na het uitreiken van het officiële aandenken vorig jaar was het nu tijd voor het uitreiken van het diploma, ondertekend door de Koning. Dit diploma wordt door het lokale gemeentebestuur uitgereikt. Dus mochten we vorige week dinsdag voor het begin van het schepencollege met een hapje en drankje samen met het gemeentebestuur bij deze gelegenheid stilstaan. Na de officiële uitreiking door burgemeester Lismont was er ook nog een mooi geschenk en de nodige kussen van de dames (en heren) rond de tafel.

Na de bronzen en zilveren titel gaan we er natuurlijk hard aan werken om bij 20 jaar ervaring een gooi te doen naar de gouden titel …..Dus tot binnen 10jaar?

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

Zilveren laureaat van de Arbeid meester-florist Steven Blavier officieel gehuldigd door het gemeentebestuur van Gingelom

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

8 + 15 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest